Pichon Uygulamasını Ücretsiz İndirin

İcons8.com tarafından geliştirilen ve farklı formatlarda binlerce farklı ikon ile ücretsiz bir Masaüstü uygulaması olan Pichon Uygulamasını indirin. Herhangi bir anahtar kelimeyi kullanarak ICON'da arama yapabilir ve sadece Klasörünüze Sürükleyip Bırakabilirsiniz.

Simgelerin rengini değiştirme:

Simgelerin renklerini istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz bir Renk seçiciye sahiptir. Rengin HEX-Ondalık Kodunu veya RGB renk kodunu da kullanabilirsiniz.


Simgelerin Boyutunu Değiştir:

Pichon'un orta üst kısmındaki küçük aşağı oku tıklayarak simgenizin boyutunu değiştirebilirsiniz. Simgenizin Biçimini oradan da değiştirebilirsiniz. PNG ve ICO formatları 100 piksele kadar ücretsizdir. Daha yüksek çözünürlüklü simgeler için bu bağlantıdan Premium Sürüm Satın Alınması gerekir .



Pichon uygulamasında birden çok simge tasarımı vardır, Simge stillerini Uygulamanın Sağ Tarafındaki listeden değiştirebilirsiniz.

Bir simgeyi arama:

Sosyal uygulama, bul, profil vb. Gibi Pichon uygulamasının üst kısmındaki arama metin kutusuna ilgili herhangi bir anahtar kelimeyi yazarak herhangi bir simgeyi arayın.

Bir simgeyi kaydetme:

Son adım, simgeyi kaydetmek. Herhangi bir simgeye sağ tıklayıp kaydet düğmesine tıklayıp PC'nize kaydederek bunu başarabilirsiniz. Simgeyi kaydetmenin alternatif bir yöntemi Sürükle Bırak'dır. Sadece simgeyi seçin ve PC'nizin herhangi bir klasörün içine sürükleyip bırakın. Düzenlemek ve simgenizi özelleştirmek için Photoshop içindeki herhangi bir simgeyi veya başka bir fotoğraf düzenleyicisini sürükleyin.

İndirme Linkleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yazıcıda Bekleyen Belgeleri Hızlıca Temizleme

C# ile SQL Veritabanı Yedeğini Alma

SQL SERVER'da sa ve diğer kullanıcıları aktif etme